Miting PSD. #Rezistenții din Iași, mesaj de ULTIM MOMENT

Comunitatea Reset, grupul de ieseni care a organizat protestul anti-Dragnea de la sfarsitul lunii aprilie, anunta inainte de mitingul PSD de la Iasi ca „vom riposta ca in 20 aprilie”. Protestatarii au de gand sa ajunga chiar si aproape de scena.

„Vom riposta ca in 20 aprilie. Indiferent unde vom fi, mai aproape sau mai departe de scena, haideti sa ne strigam nemultumirea cu o singura voce, in mod pasnic”, scrie Reset pe Facebook.

„Mai e putin mai e un pic, Pana la marele #nimic!

Astazi, 9 mai, nu este Ziua Europei, nici Ziua Independentei, ci ziua in care intaiul infractor al tarii, iute-maniosul Dragnea revine la Iasi pentru a-si spala imaginea sifonata pe 20 aprilie. Este gestul unui marunt baietas de cartier care, dupa a incasat-o scurt si elegant, cheama intariri si promite razbunare.

Vom riposta ca in 20 aprilie. Indiferent unde vom fi, mai aproape sau mai departe de scena, haideti sa ne strigam nemultumirea cu o singura voce, in mod pasnic.

Orice act de violenta ajuta doar PSD si Dragnea, creand un prilej perfect pentru a se victimiza”, este mesajul integral al Reset pe Facebook.

Mitingul PSD de la Iasi va incepe dupa ora 14.00. In zona Piata Unirii vor fi montate garduri de protectie in mod etapizat, in functie de evolutia mitingului, perimetrul total luat in calcul fiind delimitat de bld. Independentei (capatul esplanadei de la Hotel Unirea), blocul Tarom, blocurile turn de la parcarea Cinema Victoria, bld. Stefan cel Mare si intersectia strazilor Cuza Voda – 14 Decembrie.

Piata ar urma sa fie eliberata in jurul orei 19.00, in conditiile in care discursurile lui Liviu Dragnea si ale liderilor PSD sunt asteptate la ora 17.00. Anterior, in intervalul orar 15.00 – 17.00 vor avea loc momente artistice.

Distribuie

Un răspuns la „Miting PSD. #Rezistenții din Iași, mesaj de ULTIM MOMENT”

Lasă un răspuns