”Iohannis voia din nou lupte de stradă la Iași. Nu i-a ieșit!”

”In 2014, în campania din turul II, Iohannis voia lupte de stradă la Brașov. In 2015 a avut Colectiv. În 10 August 2018 voia morți în Piață. Astăzi voia din nou lupte de stradă la Iași. Nu i-a ieșit”, potrivit lui Gelu Vișan. Cert este că președintele Klaus Iohannis este tot mai tensionat și nu credem că s-ar da în spate de la orice i-ar aduce voturi.

PSD a organizat joi un miting de Ziua Europei la care au participat peste 40.000 de persoane. Evenimentul a fost este organizat în ciuda apelurilor venite de la Opoziție și de la ONG de a anula manifestarea, având în vedere că are loc în aceeași zi cu summitul informal de la Sibiu. Oamenii lui Iohannis din #Rezist chiar au ieșit în stradă încercând provocarea susținătorilor PSD.

„Noi suntem cei care pun ţara în ordine, guvernăm pentru români, aducem creştere, bani pentru români. Câtă vreme avem succes în guvernare ei nu au şanse şi, de aceea, se folosesc de procurori, de dosare. Provoacă dezbinare şi ură. Dar îi întreb: ce rămâne la capătul acestui război: PSD care face, Iohannis care stă, PSD care guvernează, Opoziţia care frânează PSD oferă linişte, Iohannis vrea conflicte de stradă, instabilitate, PSD vrea pacea, Iohannis vrea cu orice preţ război. PSD care oferă, Iohannis care le ia totul înapoi.

Aşa cum am reuşit în ţară, aşa vom reuşi şi la Bruxelles. De asta vă chem pe 26 mai la vot, să apărăm ce am realizat, creşterile, banii din buzunarele româînilor, dezvoltarea ţării şi viitorul nostru în Europa. Să arătăm ţării şi Europei că ştim să trimitem români patrioți la Bruxelles”, a spus Dragnea discursul de la Iași.

Distribuie

Lasă un răspuns