Rareș Bogdan, poziția GHIOCELULUI în fața lui Merkel. A pupat TOCUL

Rareș Bogdan pupă tocul nemțoaicei și spune că în acest moment cea mai puternică femeie din lume este Angela Merkel, pe care a întâlnit-o la Sibiu.

„Sibiu – Cea mai puternică femeie de pe glob, Angela Merkel, cancelar al Germaniei: Am dovedit că şi în situaţii de criză ne ajutăm unii pe alţii, suntem solidari. Am depăşit împreună situaţii cum a fost criza financiară sau situaţia migraţiei, trebuie să dezvoltăm proiectul european într-unul care durează,” este mesajul lui Rareș Bogdan alături de care atașează o fotografie.

Cancelarul german Angela Merkel a ajuns la Sibiu acolo unde a avut loc Summitul Partidului Popular European (PPE) la reuniune fiind invitaţi să participe şefi de stat şi de guvern, lideri ai partidelor din PPE, preşedinţii Consiliului European, Donald Tusk, Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi Parlamentului European, Antonio Tajani.

Merkel a fost primită de liderul PNL Ludovic Orban și de membrii importanți ai partidului: Rareș Bogdan, Raluca Turcan și Siegfried Mureșan.

Reuniunea PPE s-a desfășurat la Complexul Muzeal Naţional Astra, principalul punct pe agendă fiind pregătirea summitului informal al şefilor de stat şi de guvern ai Uniunii Europene, găzduită de preşedintele Iohannis.

Distribuie

Lasă un răspuns