Victor Ponta, FURIOS după ce a văzut OASTEA DIN MOLDOVA

Victor Ponta a trăit o dramă după ce a văzut câți oameni au ieșit în strada pentru PSD. 40.000 de oameni nu are tot Pro România.

”Prin modul în care s-a comportat la mitingul PSD, Liviu Dragnea „a mai bătut un cui în sicriul politic al PSD”, a precizat preşedintele Pro România, Victor Ponta, într-o postare pe Facebook, de vineri.

Preşedintele Pro România l-a acuzat, de asemenea, pe Liviu Dragnea de „dementă, megalomanie, aroganta şi agresivitate”.

„Prin dementă, megalomanie, aroganta şi agresivitatea comportamentului său la mitingul de la Iaşi – Liviu Dragnea a mai bătut un cui în sicriul politic al PSD!”, a scris Victor Ponta.

Totodată, preşedintele Pro România, l-a acuzat pe Traian Băsescu de faptul că l-ar fi trimis pe Liviu Dragnea în PSD în mod deliberat, pentru distrugerea din interior a Partidului.

„Îmi pare rău pentru membrii şi simpatizanţii de bună credinţă – dar acum este evident pentru orice om ca Dragnea a fost trimis de Băsescu la PSD ca să îl distrugă/ va face de ruşine în fiecare zi pe toţi cei care aţi crezut în minciunile lui – şi faptul că nu faceţi nimic să îl opriţi nu este nici de înţeles nici de scuzat!”, se arată în postare. Foto: desteptarea.ro.

Distribuie

Un răspuns la „Victor Ponta, FURIOS după ce a văzut OASTEA DIN MOLDOVA”

Lasă un răspuns