Carmen Avram, despre ”PSD – Ciuma Roșie”: Propagandiștii lui Hitler …

Carmen Avram, candidata aflată pe poziția a doua a listei PSD pentru alegerile europarlamentare, spune că PSD este „ciuma roșie” pentru „fix acea lume care habar nu are nici ce a fost comunismul”.

Întrebată despre lozinca „PSD, ciump roșie”, Carmen Avram spune: „Nu cred că pentru „multă” lume. Cred că, din fericire, pentru puțină lume. E fix acea lume care habar nu are nici ce a fost comunismul, nici că sintagma „ciuma roșie” este de sorginte nazistă și că a fost folosită intens de propagandiștii lui Hitler. Apropo de citit…

Cât despre „imaginea corupției”, faptul că PSD e singurul „beneficiar” al acestui atribut ține de un scenariu foarte bine conceput – trebuie să recunoaștem – și aplicat cu consecvență și îndârjire vreme de câțiva ani doar acestui partid. De parcă toate celelalte ar fi Albă ca Zăpada. Nici nu-mi trece prin cap să neg că România are corupție. Ce vreau să spun e că și alte țări au, cam la fel de multă, iar împărțirea între bunii și răii pământului e maniheistă, complet nerealistă și extrem de periculoasă.

A fost, din păcate, un scenariu clasic de manipulare – discreditarea unei singure tabere, pentru câştigul celeilalte. Dacă o să ne uităm cu atenție și fără părtinire asupra anilor în care nu a guvernat PSD, o să vedem că s-au produs furturi uriașe și monstruozități care au schimbat tragic România, despre care însă nu vorbește nimeni. Nici măcar justiția”, într-un interviu acordat Q Magazine.

Distribuie

2 răspunsuri la „Carmen Avram, despre ”PSD – Ciuma Roșie”: Propagandiștii lui Hitler …”

  1. Felicitari Carmen Avram, poate unora nu le place sa citeasca dar, macar aceste cateva cuvinte le vor deschide orizontul.

  2. CORECT DOAMNA CARMEN ACESTI SUNT NAZISTI LUI HITLER DIN ANI ’30. ATI VAZUT SI PE CEI MAI INFOCATI NAZISTI RARES BOGDAN SI ORBAN CUM ZBERA LA MITINGURI LA FEL CA HITLER DIN ACEI ANI. COMPARATI POZELE SA VEDETI ASEMANARE.

Lasă un răspuns