Andrei Caramitru, replică VIOLENTĂ după ce Firea l-a dat ÎN JUDECATĂ

Gabriela Firea a anunţat că îl va acţiona în instanţă pe Andrei Caramitru pentru calomniile pe care acesta le-a lansat în spaţiul public, în legătură cu o presupusă implicare a edilului în interzicerea platformelor de ride-sharing şi favorizarea “mafiei taxiurilor din Voluntari”. Gabriela Firea precizează că nici ea şi nici soţul ei nu sunt implicaţi în niciun fel de activităţi comerciale în general, prin urmare nici de transport de persoane.

„Este exclus să avem orice beneficiu patrimonial direct sau indirect de pe urma interzicerii sau reglementării aplicaţiilor de tip uber. Prin urmare, atât eu cât şi soţul meu am decis să îl acţionăm în judecată pe numitul Andrei Caramitru, întrucât calea legală este singura prin care putem împiedica răspândirea unor astfel de calomnii”, completează Gabriela Firea.

Andrei Caramitru, membru USR, a scris, miercuri, pe Facebook, referitor la modificările din legea taximetriei care intră în vigoare de joi, că a câştigat mafia taxiurilor din Voluntari a lui Florentin Pandele. După a văzut că a fost dat în judecată, Andrei Caramitru a avut o postare în care face pe zmeul.

”Minunat. De-abia astept sa ma întâlnesc cu Dna Pandele in instanță. Madam mai nou – din disperare ca nu a făcut nimic, da in judecata pe oricine o critica. Crede ca ma sperie – din contra. De-abia astept sa pun la dispoziția instanței toate documentele și analizele pe piața de taximetrie! Si public – ca sa știe lumea, madam! Haide doamna Pandele in instanța dacă ai curaj !!!! Discutam aplicat despre mafia voastră. Hai!”, a reacționat Andrei Caramitru.

Distribuie

Lasă un răspuns