Iohannis, DESFIINȚAT de Bogdan Chirieac după atacul de 2 LEI

Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD chiar de la Palatul Cotroceni. A dat de pământ cu Constituția și a avut grijă în mod penibil să își facă din nou campanie electorală cu orice prilej. Disperarea acestuia i se putea vedea pe față iar în momentul de față putem spune că e scpăat de sub control. Poate cei din sistem îl mai țin un pic în frâu că bunul simț nu mai reușește. Analistul Bogdan Chirieac s-a arătat dezamăgit de halul în care a ajuns acest președinte care spune că o să fie altfel decât cei de până acum. Este dar în sensul rău.

”Din nefericire, democrația noastră tânără a mai pus diverși ipochimeni în funcția de președinte. Unul dintre ei, faimos, de altfel, este Traian Băsescu. Domnul președinte Traian Băsescu s-a prăbușit grav atunci când s-a dus în ridicol. Anticipam că ieșirea de astăzi a domnului Iohannis va viza ridicolul. Doream, ca fost votant al domnului Iohannis, să nu se întâmple asta și să se trezească. Exact în aceeași zonă ca Traian Băsescu a mers. A avut un discurs de clasa a treia primară, legat de refuzul miniștrilor, referendumul și Dragnea. Nu mai poți să vorbești că se dorește salvarea lui Liviu Dragnea, când a fost grațiat Ludovic Orban, când Parchetul nu a făcut recurs la achitarea lui Orban, care a cerut 50.000 de euro unui om de afaceri.

Nu se poate ca președintele partidului care te susține la președinție să fie grațiat și tu să vorbești de Liviu Dragnea. Nu se mai poate. Dânsul continuă să facă lucrul acesta. ‘Spune că ”nu se face, că nu se știe”. Niște lozinci de doi lei. Asta sunt. Cinci ani ai fost acolo. Vreau să văd cum ai ajutat tu Guvernul în acești 5 ani, în calitatea de președinte. Cum ați ajutat dumneavoastră guvernările? Ce ați făcut pentru a impulsiona construcția de autostrăzi sau de căi ferate? Unde a fost contribuția dumneavoastră la ridicarea MCV?

Unde a fost contribuția dumneavoastră să nu se voteze rezoluția împotriva României, în noiembrie, anul trecut, când 7 europarlamentari PNL au votat împotriva României, lucru unic în analele Parlamentului European? Au votat ungurii și polonezii în favoarea României, dar șase europarlamentari PNL au votat împotriva României. Ce ai făcut dumneata ca președinte? Pentru că eu te-am votat. De ce? Ca să reușești cu ce ți-a dat poporul. Dacă poporul îți dădea 90% UDMR, cu Guvernul UDMR trebuia să lucrezi, respectând Constituția. Asta era, cu ei lucrai”, a afirmat analistul politic Bogdan Chirieac, în cadrul intervenției telefonice, în emisiunea ”Obiectiv”, de la Antena 3 citat de dcnews.ro.

Bogdan Chirieac consideră că ieșirea de astăzi a președintelui Klaus Iohannis îi aduce fostului prim-ministru Dacian Cioloș o creștere în sondaje. Întrebat care sunt consecințele din perspectiva relațiilor interne din PSD după anunțul lui Iohannis că a trimis în scris refuzul miniștrilor, Bogdan Chirieac susține că nu are nicio relevanță pentru relația internă ce a spus președintele.

Distribuie

Lasă un răspuns