MAI, solidar cu doamna Geta, femeia de care au râs #Rezistenții. Mesaj DUREROS

În ce hal au ajuns unii oameni. E regretabil că românii normali împart planeta cu unii dezaxați. O poliţistă de la Brigada Rutieră a devenit ţinta ironiilor pe reţelele de socializare din cauza aspectului său fizic, după ce o fotografie, în care femeia apare în misiune pe un bulevard in Capitală, a fost postată pe reţelele de socializare, Ministerul de Interne explicând situaţia. Femeia arată așa doar pentru că a dorit și ea să fie mamă și urmează un tratament. Timp de 6 ani a urmat un tratament care i-a afectat metabolismul şi i-a adus această stare fizică. Dar nu regretă absolut nimic! Pentru că tratamentul i-a mai adus ceva, o fiică de care este foarte mândră.

loading...

Fotografia cu poliţista a fost publicată joi, pe Facebook, alături de mesajul „Poliţia Română îşi face publicitate pe pagina lor cu fotomodele… Dar în trafic te opreşte asta. Cum reacţionezi?“, fiind distribuită de zeci de internauţi. Imaginea a primit sute de comentarii răutăcioase din partea oamenilor, care critică agentul considerându-o supraponderală şi nepotrivită pentru meseria pe care şi-a ales-o.

loading...

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne au explicat, pe Facebook, că femeia este angajată a Brigăzii Rutiere a Capitalei, are 56 de ani, iar aspectul fizic este consecinţa unui tratament urmat pentru a putea deveni mamă.

„Joi dimineaţa, doamna Geta a intrat cu capul plecat în sediul Brigăzii Poliţiei Rutiere şi a mers direct spre biroul comandantului.

Avea lacrimi în ochi şi mergea precipitat.

În cei 27 de ani de muncă, nimeni nu o mai văzuse aşa! Cu toţii erau obişnuiţi să o vadă mereu zâmbitoare şi mai ales să audă “Bună dimineaţa, copii! Aveţi nevoie de ceva?”.

Acum se îndrepta spre biroul comandantului.

– Îmi cer scuze pentru că am stricat imaginea poliţiei rutiere. E numai greşeala mea! Să ştiţi că eu am cerut să merg în acea misiune. Vă rog să nu fiţi supărat pe mine!

– Doamna Geta, vă asigur că nimeni nu are ce să vă reproşeze. Şi vă mai asigur de ceva, noi vă iubim şi vă preţuim enorm! Un singur lucru vă rog, să nu mai plângeţi. Noi chiar vă iubim!

În acea zi, doamna Geta nu a ieşit din birou, iar atunci când a plecat acasă a făcut în aşa fel încât să nu fie văzută de nimeni.
A doua zi, a venit mai devreme, sperând să treacă neobservată. La intrare, însă, a fost oprită de un coleg.

– Sărut mâna, doamna Geta! Vă rog să mergeţi în curte. Vă aşteaptă cineva!
Surpriza a fost una deosebită. Toată tura de serviciu o aştepta acolo. Un coleg i-a oferit un buchet de flori.

– Doamna Geta, ne e dor de salutul dumneavoastră! Vă rugăm, puteţi să ne salutaţi ca şi până acum!

– Bună dimineaţa, copii! Aveţi nevoie de ceva? le-a răspuns ea emoţionată.. aproape plângând, dar de data asta de fericire….

– De dumneavoastră avem nevoie, doamna Geta!

Doamna Geta este poliţista care săptămâna aceasta a devenit virală în mediul online, în special pentru constituţia sa fizică. Au fost mulţi care au denigrat-o şi au înjosit-o, necunoscându-i povestea. Această femeie şi-a dorit cu ardoare un copil. Timp de 6 ani a urmat un tratament care i-a afectat metabolismul şi i-a adus această stare fizică. Dar nu regretă absolut nimic! Pentru că tratamentul i-a mai adus ceva, o fiică de care este foarte mândră.

Şi mai e ceva de menţionat, deşi ar putea să iasă la pensie, la cei 56 de ani pe care îi are, doamna Geta vine în fiecare zi la serviciu cu aceeaşi pasiune şi cere inclusiv să ajute în misiunile din stradă.
Pentru noi, doamna Geta este o lecţie.

Pentru voi ce e?”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne, pe Facebook.

Distribuie
loading...

Un răspuns la „MAI, solidar cu doamna Geta, femeia de care au râs #Rezistenții. Mesaj DUREROS”

  1. Lipsa de educatie si agresivitatea conduc la astfel de atitudini- tipice miscarii #Rezist. Doamna Geta este un om muncitor, cu bun – simt , care si-a schimbat infatisarea datorita unui tratament. Eu o respect si ii doresc sa treaca peste acest episod neplacut, dar care demonstreaza inca o data ca te defineste in principal ceea ce gindesti, ceea ce faci si nu modul in care arati.
    Oare cam cum o caracterizeaza #rezistoizii de ex. pe colega lor Angi Serban ? Este mai aratoasa ca doamna Geta ( in virsta de 56 de ani ) ? Este mai buna , mai desteapta , sau mai valoroasa pentru societate ?

Lasă un răspuns