Liviu Dragnea, ultimul MESAJ PUBLIC înainte de alegeri

Președintele PS Liviu Dragnea a vorbit despre alegerile din 26 mai și le-a transmis românilor un mesaj. Acesta consideră că nu trebuie să voteze nici pe frumusețe, nici pe urâțenie, trebuie să voteze pentru viața lor.

”Le transmit în primul rând să vină la vot și în al doilea rând mi-aș dori să voteze în cunoștință de cauză. Înainte să voteze să se gândească ce își doresc ce își doresc de la viitor. Nu trebuie să voteze nici pe frumusețe, nici pe urâțenie, trebuie să voteze pentru viața lor. Aceste alegeri sunt de fapt o bătălie pentru România. Asta trebuie să înțelegem. Vrem în continuare ca în România să se aducă toate mărfurile stricate și să ni se spună că da, trebuie să le mâncăm?

Vrem ca în România fiecare să vină și să deschidă o afacere din străinătate și să nu plătească taxe și doar ai noștri să plătească? Vrem ca România să fie tratată cu demnitate și cu respect? Vrem să crească pensiile, să crească salariile? Atunci votați românește. Dar e foarte bine să fie în cunoștință de cauză și să se gândească la faptul că e posibil ca toate lucrurile bune câștigate până acum, se pot pierde. Eu nu îmi permit să le spun votați cu noi ci doar să se uite că ceea ce am făcut noi se vede și se simte”, a precizat Liviu Dragnea în direct la România TV.

Liviu Dragnea, prezent în platoul România TV, și-a exprimat nemulțumirile din cadrul campaniei electorale desfășurată pentru alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai.

”Noi am făcut doi ani de zile o greșeală, nu am comunicat tot ce am făcut în acești doi ani de guvernare. O să vedem la alegeri dacă am reușit să comunicăm. De câte ori primeam o înjurătură, mai făceam o școală. Când am primit o înjurătură, noi am făcut spital. Cu ce rămân românii după înjurăturile celor de PNL, USR, Ponta sau Iohannis? Pot rămâne cu acele înjurături pe masă?

Cel mai tare m-a mâhnit, începând cu Iohannis și cu bătăușii lui, că au încercat să timoreze membrii PSD, românii care votează cu PSD. Vor să introducă politica bâtei, a bolovanului. Tot acest zgomot infernal a fost să acopere un sunet care crește bine, sunetul creșterii economice

Iohannis și cei care îl susțin nu au reușit să își găsească o fărâmă de suflet pentru români. Numai cu jigniri, numai cu amenințări. El a inițiat din 2017 această industrie a urii. Instituțiile statului deja sunt instituțiile lui”, a spus Liviu Dragnea, prezent, în emisiunea prezentată de Ioan Korpos, la România TV.

Distribuie

Un răspuns la „Liviu Dragnea, ultimul MESAJ PUBLIC înainte de alegeri”

Lasă un răspuns