Liviu Pleșoianu: Invit toate forțele SUVERANISTE din România să-și dea mâna și ..

”Nu mai merge cu jumătăți de măsură, de adevăr și de acțiune! Invit toate forțele suveraniste din România să-și dea mâna. E cazul și e timpul!” O spune eputtul PSD, Liviu Pleșoinu. Acesta consideră că Noua Securitate „și-a luat țara înapoi”. ”PSD și ALDE capitulează sau pricep în sfârșit ce e de făcut?”, a întrebat acesta.

”Liviu Dragnea nu a fost trimis la închisoare la precedentul termen dintr-un motiv foarte simplu: era înainte de alegeri. Dacă era băgat de „justiția independentă” la pușcărie înainte de alegeri, se întâmplau două lucruri:

– cei care pricep cum e treaba cu Noua Securitate ar fi văzut clar execuția în cel mai pur stil de poliție politică, s-ar fi mobilizat și PSD câștiga alegerile. Nu ar fi votat masiv neapărat pentru PSD, ci împotriva Noii Securități, exact ca în 2016…

– cei injectați zilnic cu doze de ură activă și-ar fi pierdut obiectul urii și nu s-ar mai fi mobilizat la vot.

…E simplu, pentru orice minte limpede, neafectată de umori.

Ce se întâmplă de aici înainte? Sunt două variante:

1. PSD își face mea culpa pentru că a promis că luptă împotriva Noii Securități și devine un partid puternic, „progresist” și „globalist”, perfect integrat în „marea familie socialistă europeană”.

2. PSD își face mea culpa pentru că nu prea a făcut ce a promis privind lupta împotriva Noii Securități și devine un partid puternic, suveranist și nesecurist, perfect integrat în noua familie europeană suveranistă din Franța, Italia, Marea Britanie, Polonia și Ungaria, familie europeană care tocmai a câștigat alegerile în aceste țări.

Dacă PSD merge pe prima variantă, ne despărțim. Dacă PSD merge pe a doua variantă, avem un drum lung împreună. Dacă PSD merge pe ambele variante, așa cum a făcut-o până acum derutând pe toată lumea, atunci prăbușirea de ieri e doar începutul…

…E valabil și pentru ALDE.

Nu mai merge cu jumătăți de măsură, de adevăr și de acțiune! Invit toate forțele suveraniste din România să-și dea mâna. E cazul și e timpul!”, a scris Liviu Pleșoianu.

Distribuie

Un răspuns la „Liviu Pleșoianu: Invit toate forțele SUVERANISTE din România să-și dea mâna și ..”

  1. Domnul Liviu Plesoianu are dreptate ,este tînar si inteligent ,merită să ne unim in jurul lui si sa-l sustinem la presedintie.Nu va fi mult pâna el va fi presedintele Romaniei. Iohanis in ticalosia lui ,se va culca pe laurii victoriei si nu va face nimic pentru votanti. Eu cred că nu va reusi să termine viitorul mandat, nu cred ca romanii vor putea suporta in continuare atâtra răutate ! Noi cei saraci si onesti ,trebuie să creem o miscare autrentică de stânga in jurul domnului Plesoianu. Eu respect vointa electoratului roman , dacă așa au votat romanii eu le respect voința si indemn Guvernul Dancila sa-si dea acum demisia , să vedem cum isi vor rupe gâtul la Guvernare si partidele lui Iohanis.Cu parere de rău ,domnul Dragnea si Tariceanu sunt perdanti , nu au luptat suficient impotriva Statului Paralel, nu au vrut să initieze referendum pentru suspendarea lui Iohanis, pentru incalcarea Constitutiei , si au fost executati de securisti !

Lasă un răspuns