Ingrid Mocanu, cel mai bun comentariu legat de vizita Papei

Papa Francisc a sosit, vineri, în România, pentru o vizită istorică între 31 mai şi 2 iunie. Călătoria apostolică a papei Francisc în România are loc la 20 de ani după cea efectuată de Sfântul Ioan Paul al II-lea, în 1999, şi se desfăşoară sub genericul „Să mergem împreună”. La sosirea în România, Papa Francisc a fost întâmpinat de către dezbinatorul Klaus Iohannis. Avocata Ingrid Mocanu a avut un comentariu extrem de bine plasat.

”Papa ne spune să nu iubim politica urii. Și să fim cu multă pace, iubire față de aproape și multă iertare. Și neapărat să nu ne judecăm fratele! Și repede se îmbrățișează și se pupă cu Iohannis, de față cu Tarcea și Băsescu în Catedrala Mântuirii Neamului. Păi ce, nu suntem așa? Mai avem nevoie de astfel de îndemnuri?  Prietenii lui, cei cu care se îmbrățișează, sunt simbolul acestor valori:

– ai păcii – M… PSD este o opinie etalon a păcii,
– ai iertării (fără amnistie și grațiere)
– dar mai ales ai ”nejudecării fratelui” – Tarcea și gașca ei băsistă nu au judecat și nu judecă pe nimeni, că lor le vin soluțiile în plic de la ”partenerii de nădejde”… știau ei că așa le va spune Papa, de aia nu s-au deranjat cu judecățile de frați”, a scris Ingrid Mocanu pe pagina de socializare.

Distribuie

Un răspuns la „Ingrid Mocanu, cel mai bun comentariu legat de vizita Papei”

Lasă un răspuns