Cristoiu, afirmație BOMBA despre Pleșoianu / A 3

Jurnalistul Ion Cristoiu a facut cateva declaratii duminica seara la Antena 3. Acesta a apreciat atitudinea lui Liviu Plesoianu de la Congres sustinand ca a avut un discut foarte bun.

Mai mult, acesta este de parere ca deputatul a reusit sa-i castige pe simpatizantii PSD atat de mult incat l-ar vota ca presedinte.

”Daca Liviu Pleșoianu candidează ca independent si Calin Tăriceanu din partea PSD – ALDE, toți pesediștii îl vor vota pe Liviu Pleșoianu iar Coalitia nu intra in turul 2”, a spus Ion Cristoiu duminica seara la Antena 3.

Si jurnalistul Sorin Rosca Stanescu scria astazi ca Liviu Plesoianu este Noua stea a PSD.

”Pleșoianu trebuie evaluat cu atenție, confruntat cu alte opțiuni și, după opinia mea, aruncat în final în marele ring a politicii românești. Pentru PSD, pierderea prezidențialelor nu reprezintă neapărat o catastrofă. Dar în orice caz va reprezenta un mare handicap.

Pentru că s-ar produce înaintea localelor. Ar fi un semnal negativ pentru locale. Dar și pentru parlamentare. Prin urmare, PSD trebuie să iasă pe piață cu un candidat suficient de fidel partidului și în același timp suficent de liber în mișcări, în atitudine și în mesaj, pentru a atrage de partea acestei candidaturi și un alt bazin electoral decât cel tradițional. Iar Liviu Pleșoianu e în stare”, scria acesta.

Distribuie

Lasă un răspuns