Corina Crețu, răspuns HALUCINANT dat unui internaut

Până nu îi lași să se exprime singuri fără pic de ajutor nici nu îi putem cunoaște. Este și cazul Corinei Crețu care se află în centrul unui scandal dar despre asta în finalul articolului. Într-un răspuns dat unui internaut, Comisarul susține că nu e în funcție datorită PSD și aruncă venin asupra partidului considerând că distruge România.

”Stati linistita, doamna, nu datorita PSD ului de azi sunt in aceasta functie, ci a propunerii Primului Munistru de atunci, Victor Ponta. Plus ca am fost audiata si aprobata fara nici un vot impotriva in Parlamentul European. PSD a profitat de munca si prestigiul nostru pentru a crea un monstru care acum distruge Romania. Dar vad si oameni multumiti, ca Dvs. Sunt curioasa cum va uitati in ochii copiilor si a nepotilor Dvs, distrugandu-le cu buna stiinta viitorul. Numai bine va doresc!”, se arată în răspunsul Corinei Crețu dat unui internaut. Captura mai jos. O punem pentru că știm că doamna Crețu își cam șterge postările.

Corina Crețu, candidat Pro România la alegerile europarlamentare și comisar european în funcție, a amenințat un primar cu DNA deoarece acesta nu a salutat-o, potrivit flux24. Mai multe persoane au shăruit pe facebook captura unei postări publicată miercuri de Corina Crețu, care ulterior a fost ștearsă. Dacă doamna primar de la Negrești Oaș nu considerat civilizat să mă salute, oare nu se gândește nimeni de la DNA să o invesigheze? Sincer, în ce țară trăim? Numai dvs vă puteți exprima opinia la vot, în 26 mai!!!, a scris Crețu.

FLUX 24 a preluat întocmai mesajul doamnei Crețu. Postarea de pe pagina publică a fost ștearsă, iar pe pagina personală este prezentat doar linkul care face trimitere la incident. Este vorba de un articol apărut în satumarenews.ro.

PRELUĂM INTEGRAL ARTICOL DIN SATU MARE:

Supărare la Sâmbra Oilor. Comisarul european Corina Crețu nu a fost invitată să ia cuvântul la deschiderea oficială a sărbătorii câmpenești Sâmbra Olilor.
După ce a dat cuvântul premierului Dăncilă, primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, a refuzat să dea cuvântul celorlați invitați, motiv pentru care europarlamentarul Corina Crețu s-a înfuriat, a luat microfonul și a transmis salutări oșenilor prezenți la Sâmbră.

Pe scenă rămăseseră doar colegii de la Pro România, Daniel Constantin și Octavian Petric.
Crețu s-a supărat și a atras atenția că ”Sâmbra nu este a partidelor politice!”.

“Este inadmisibil să ai un reprezentant în Comisia Europeană, pe care să nu îl saluți, doar pentru că ești în campanie electorală! Toate investițiile, de 85%, de care vi s-a vorbit aici au fost aprobate din fonduri europene. Numai bine vă doresc, sănătate și succes!”, a transmis Corina Crețu.

Distribuie

Lasă un răspuns