Actorii nu s-au dus la protestul lor. O. Pellea a protestat pe Facebook

Protest slab în Piața Victoriei. In jurul orei 19.00 erau in jur de 20 actori. Degeaba au avut sustinerea lui Klaus Iohannis pe Facebook. Oana Pellea a trimis un mesaj pe reteaua de socializare.

”Sunt în Cluj, am avut bucuria să țin un curs unor oameni excepționali. Îmi pare rău că nu sunt în Piață acum alături de colegii mei care-mi doresc, din tot sufletul, să se adune și să fie împreună în Piață.

E foarte important să ne luptăm pentru drepturile noastre, pentru a fi respectați, pentru a ne recâștiga demnitatea, suntem oameni ca toți ceilalți, muncim ca toți ceilalți, e o muncă care se cere a fi respectată și renumerată.

Sper ca cineva care are decizia în mâini să ne asculte și sper să ne câștigăm pâinea cinstit în țara noastră, să nu fim obligați să plecăm, să ne schimbăm meseriile sau să ieșim la pensie. Știu, suntem o mână de oameni. Cu atât mai mult prezența fiecăruia dintre noi contează foarte mult și, cu atât mai mult, îmi pare foarte rău că nu sunt acolo.

Avionul va ateriza în jur de 20:20. Dacă va mai fi cineva în piață pe la 20:30, eu voi opri mașina și m-aș bucura să vă întâlnesc, să rezolvăm ceva. Dacă nu ne vom întâlni astăzi, din păcate, sunt convinsă că vor mai fi motive să ieșim în Piață, să ne cerem drepturile, așa că Doamne ajută, iubiții mei, duceți-vă în Piață, pentru noi și pentru tehnicieni. Trebuie să ne asculte cineva, avem dreptul ăsta să existăm în țara noastră” a spus Oana Pellea, într-un mesaj live pe Facebook.

Distribuie

Lasă un răspuns