Badea, GHEM DE DRACI: Hai, mars dracului. Maaaars!

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea s-a enervat teribil dupa ce actorii s-au plans ca nu mai primesc bani de la stat si au cheama romanii in strada la un protest sub hastagul demnitate.

”Asistatilor, nu exista #demnitate cu mana intinsa. Hai, mars dracului, comunistiozi dependenti de banul public! Maaaars!”, a scris Badea pe pagina de socializare.

”Sa ne vaicarim, sa ne pisam pe noi, sa pisam ochii, sa stam cu mana intinsa, ca niste mega artisti de dreapta cum ne pretindem”, a scris anterior acesta.

Mircea Badea ii indeamna pe artisti sa puna mana sa munceasca si sa-si castige singuri banii.

”Băi, Manole, vrem o țară ca afară. Uite cum se face treaba, tătuțule: TNB are șase săli.

Dacă publicul ăsta pe care-l tot invoci vrea să vadă teatru cu Manole, bă, dă bani pe bilet. Dacă publicul nostru de hashtagieni, care au senzația că teatrul înseamnă actorii din reclame la vopsea și Bendeac și Bobonete ăla, așa cred ăștia, așa au unii senzația că ei sunt actori și au ei bani de iPhone-aș să lumineze ei cerul, ca să apere democrația, statul de drept, și fac ei așa cu iPhone-așul care costă niște bani, probabil luat în rate, dar oricum, au bani de el și eu zic că au bani atunci și de bilet la teatrul lui Manole.

Fii atent cum face un teatru de dreapta care să nu stea ca un hashtag cu mâna întinsă la stat: bă, eu zic că mărește prețul biletului, bă poate chiar îl dublează, poate chiar îl triplează.

Eu am verificat cum e la televiziune. Și la TV e așa: faci o audiență, pauza de publicitate e cea care este, sunt spoturile respective, se măsoară audiența pe spot se înmulțește cu… și-ți dă câți bani iei pe spot. Ia să încerce și TNB să-și producă banii. Dacă nu-i produce, atunci, ghinion, înseamnă că lumea nu-i interesată. Dacă nu-i interesată, nasol. Ghinion!”, a explicat Badea.

Distribuie

Lasă un răspuns