Și Duminica împrăștie URĂ. Iohannis, mesajul trimis

Președintele nu se poate abține nici măcar Duminica să imprastie ura. Acum a gasit un nou motiv: actorii din Capitală ies în stradă duminică seară pentru a protesta față de tăierile de fonduri din bugetele instituţiilor la care lucrează.

În acest context,  Klaus Iohannis le-a transmis acestora un mesaj de susținere precizând că ”în loc să ne bucurăm de această resursă inestimabilă, suntem chemați să apărăm cultura română de la faliment”.

Șeful statului care este in campanie electorala si gaseste orice motiv sa arunce venin a acuzat guvernul pentru dezastrul din domeniul culturii și a subliniat că artiștii au nevoie de susținerea românilor.

”Sunt alături de artiștii care protestează din cauza tăierii drastice a bugetelor instituțiilor de cultură. În loc să ne bucurăm de această resursă inestimabilă, suntem chemați să apărăm cultura română de la faliment.

Dezastrul din cultură a fost provocat de acest Guvern al incompetenței, prin bugetul rușinii naționale, construit pe cifre false. Cultura a fost pusă acum la coadă, ca multe alte obiective majore ale românilor.

Artiștii și instituțiile de cultură au nevoie de solidaritatea noastră. Ei servesc și reprezintă moștenirea noastră culturală”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Distribuie

Lasă un răspuns