Dancila l-a certat pe Plesoianu dar acest clip e DEVASTATOR

Viorica Dancila s-a aratat revoltat si i-a raspuns dur lui Liviu Plesoianu dupa ce deputatul PSD ar fi sustinut ca premierul este apropiat Serviciilor si le-a predat partidul.

Mai mult, Dancila il acuza pe Liviu Plesoianu ca a avut un discurs anti american si anti european la Congres si spune ca nu e condusa de Servicii dar cooperează cu ele si considera ca asta e normalitatea. Intai sa vedem ce a spus despre asta Dancila.

”In momentul in care acuzi pe cineva trebuie sa iti fundamentezi afirmatiile pentru ca altfel pari de jos. Ca sa arunci așa niste vorbe e nepotrivit. Nu sunt condusa de servicii dar e normal sa ai o anumita cooperare. Te intalnesti cu niste omologi si e nevoie sa fi informat.

Toti premierii romani le-au primit. Ma deranjeaza ca un coleg vine cu asemenea lucruri vine in spatiul public. Mai mult, eu i-am rugat pe colegi sa-l lase pe Liviu Plesoianu sa candideze ca nu intrunea conditiile.

El a avut un discurt anti european si anti american la Congres si nu imi asum acest discurs. Nu i face cinste”, a spus Viorica Dancila la Antena 3 in emisiunea lui Mihai Gadea ”Sinteza Zilei”. Urmatorul clip oare nu spune nimic?

Distribuie

Lasă un răspuns