DECIZIA CCR. Caramitru, atac la Iohannis și judecătorii CCR: Nenorociți

Curtea Constituțională a invalidat propunerea președintelui privind interzicerea amnistiei și a grațierii pentru persoane acuzate de corupție. Useristul Andrei Caramitru care nu s-a făcut remarcat pana acum decat prin jigniri si-a pierdut controlul si a aruncat cuvinte grele la adresa judecatorilor CCR.

”Pe scurt: -majoritatea membrilor CCR sunt niște nenorociti. Știam asta deja. Trebuie să revizuim Constituția ca sa scăpăm de câțiva nebuni politruci care pot da lovituri de stat
– întrebările la referendum ale Președintelui au fost stupide. Multi au spus asta atunci (Liviu Avram a fost cel mai vocal și precis)
– referendumul – pe scurt – a fost degeaba

– sistemul nu a înțeles nimic. Și vor fi măturați in următoarele luni. Sa le fie frica – pentru ca va fi mai groaznic pentru ei decât in cele mai negre coșmaruri ale lor.

Cum e posibil? Consiliera juridică de la Cotroceni, acum la CCR, a ”absentat”. Toți ceilalți au votat împotriva intrebarii de la referendum pusă de fostul șef. Blat sau prostie ? Eu nu mai zic nimic. Îmi e doar scârbă”, a scris Andrei Caramitru pe pagina de socializare.

 

”Magistrații CCR sunt „vârful de lance al penalilor din politica românească”. Afirmația a fost făcută de un alt userist, Dan Barna, politician care se vrea președintele României.

„Decizia CCR de astăzi (joi – n.r.) vine în flagrantă contradicție cu voința românilor, așa cum a fost ea exprimată la referendumul din 26 mai. USR va lupta în continuare, la nivel parlamentar, atât pentru transpunerea rezultatelor referendumului din 26 mai, cât și pentru adoptarea inițiativei civice Fără Penali în Funcții Publice, care a strâns semnăturile a peste un milion de români, și care a fost deja declarată constituțională”, a transmis USR.

Lui Klaus Iohannis i s-a cerut demisia in urma deciziei CCR.

”Klaus Iohannis nici măcar nu a lăsat poporul să aleagă cum crede de cuviință, ci a cerut răspicat și neîncetat poporului să aleagă așa cum vrea președintele: cine nu e cu mine, e împotriva mea! Klaus Iohannis a târât în aventura lui și Parlamentul României, nevoit să se implice în transpunerea în viață a ideilor Marelui Cârmaci. Pentru gravele tentative de abatere a României de la normele statului de drept universal, anihilate azi de Curtea Constituțională, președintele Klaus Iohannis trebuie să demisioneze necondiționat și imediat din funcție. Imediat însemnând imediat!”, a scris liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Distribuie

Lasă un răspuns